Άξονες ζύγισης οχημάτων

Η Dini Argeo παράγει συστήματα ζύγισης για τη ζύγιση κάθε τύπου οχήματος.
Οι φορητές ζυγαριές οχημάτων είναι το πιο οικονομικό σύστημα ζύγισης ως εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ζυγαριές οχημάτων (γεφυροπλάστιγγες) και χωρίζονται σε: 

  •  Ζυγαριά αξόνων

 Η ζυγαρία αξόνων αποτελούνται από μία ή δύο μονάδες ζύγισης και σας επιτρέπουν να ζυγίζετε το όχημα προσθέτοντας τα βάρη στους μεμονωμένους άξονες.
Εκτός από το ότι είναι ο πιο οικονομικός τρόπος ζύγισης, αποφεύγουν τις κυρώσεις λόγω υπερφόρτωσης του άξονα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους χρειάζεται να αλλάζουν συχνά τη θέση ζύγισης.




  • Ζυγαριά άξονα σε κίνηση

 Οι ζυγαριές άξονα σε κίνηση αποτελούνται από μία ή δύο μονάδες ζύγισης. Το βάρος αποκτάται καθώς το όχημα περνά πάνω από τη ζυγαριά, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει για το ζύγισμα κάθε άξονα. Η επιφάνεια ζύγισης πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο του δαπέδου και δεν απαιτεί βοηθούς για τη ζύγιση.
Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους πρέπει να ζυγίζουν συχνά ή ως συστήματα ζύγισης τοποθετημένα στην είσοδο ή την έξοδο βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αποφεύγοντας έτσι το σχηματισμό ουρών και μποτιλιαρίσματος.


  • Φορητή ζυγαριά οχημάτων

Οι φορητές ζυγαριές οχημάτων είναι αρθρωτά συστήματα ζύγισης με έως και 16 τακάκια ζύγισης. Λόγω της ταυτόχρονης ζύγισης κάθε τροχού οχήματος, η ακρίβεια ζύγισης είναι συγκρίσιμη με αυτή μιας γεφυροπλάστιγγας.
Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή γεφυροπλάστιγγα, είναι σημαντικά πιο οικονομικά και σας επιτρέπουν να βλέπετε την ισορροπία του οχήματος και να αλλάζετε συχνά τοποθεσίες.
Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους χρειάζονται υψηλή ακρίβεια και για ζύγιση οποιουδήποτε οχήματος όπως φορτηγά, αεροσκάφη και τροχόσπιτα.

 

 Περισσότερα για την οθονη θα βρειτε εδω

Για περισσότερες πληροφοριές παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας στο 2310 517253